Хируршки конци

Производител:
Serag Wiessner
Категорија:

 


http://www.seragwiessner.de/en/suturematerials/

 

-          Ресорптивни конци

-          Нересорптивни конци

-          Хируршки игли

Производството на хируршки конци се карактеризира со контраст помеѓу последната технологија за производство и голем број на мануелни процеси.

За да се обезбеди константно висок квалитет, компанијата има воведено ИСО систем за управување со квалитет согласно со интернационалниот стандард DIN EN ISO 13485 и EU директивите за медицински помагала.