За нас

ФИЛА – ФАРМ ДООЕЛ е друштво за трговија со фармацевтски производи и услуги кое постои од Мај 2002 година.

Нашето мото „ОД ИДЕЈА ДО РЕАЛИЗАЦИЈА” е цел која успешно ја постигнуваме благодарение на тимската работа, посветеноста, стручноста и долгогодишното искуство на високо организираниот тимски персонал.

ФИЛА – ФАРМ ДООЕЛ е фирма посветена на создавање на најдобрите можни решенија за Вашата болница. Без разлика дали се работи за изградба на нова болница или пак реконструирање на постоечка болница или оддел, ние сме тука да го обезбедиме најдоброто можно решение.

Почнувајќи од градежни и архитектонски решенија, организирање на поедини оддели, инсталирање на врвна опрема и технологија, оптимизирање на текот на работатa, сето ова е само дел од услугите кои можеме да Ви ги понудиме.

Референтен центар кој можеме да го истакнеме е болницата Жан Митрев, која беше целосен наш проект и која успешно работи веќе четиринаесет години.

Со оглед на нашето искуство и традиција, би ни било привилегија доколку би ја добиле Вашата доверба, и да Ви понудиме услуги од нашите активни оддели за консалтинг, продажба, едукација, фармација и сервис.

Тимот на ФИЛА – ФАРМ ДООЕЛ е составен од фармацевти, фармацевтски техничари, електро инжињери како и со договор организирани тимови на здравствени работници (лекари, медицински сестри, болничари, физиотерапевти) кои учествуваат во логистика на сите процеси на ФИЛА – ФАРМ ДООЕЛ и придонесуваат за нејзино афирмирање како компанија која го заокружува цел процес од идеја до реализација.