R-Vent Medical

 R-Вент е професионално претпријатие во областа на истражување, производство, маркетинг и сервисирање на медицински помагала за еднократна употреба. Обезбедуваат флексибилни решенија за пациентите за управување со дишните патишта, анестезија, критична нега и терапија со кислород и аеросол за употреба во итна медицинска помош, болничка околина и во домот. Сите производи се клинички тестирани

Прочитајте повеќе на линкот


Производи од производителот