EUROPLASTICOS

 Фила-Фарм ДООЕЛ во својата палета на производи нуди кантички и контејнери за  чување и транспорт на медицински отпад и високоризичен отпад за еднократна употреба.  Контејнерите се со различни димензии кои варираат од 0,2 до 60 литри. Истите се нудат во различни бои и различни модели, со капаци за перманентно и неперманентно заклучување.  Ендократните контејнери се изработени од јаки материјали , гарантираат безбедност и се водоотпорни и не дозволуваат истекување.  Нивното уништување со горење не предизвикува штетна емисија на гасови.

Повеќе информации за производителот и производот на следниот линк:http://europlasticosexposito.com/pdf/catalogo.pdf

Производи од производителот