LeMaitre

 LeMaitre Vascular е водечки глобален иноватор, производител и продавач на уреди за третман на периферна васкуларна болест. Ние сме горди да обезбедиме васкуларни хирурзи со решенијата што им се потребни за дијагностицирање и лекување на нивните пациенти.


Производи од производителот