Lohmann & Rauscher

Долгогодишен соработник на ФИЛА-ФАРМ ДООЕЛ е и Австриската компанија LOHMANN & RAUSCHER која може да се пофали со повеќе од 160 години искуство со хируршки преврски и медицински помагала.

Повеќе информации за проиводителот може да погледнете на следниот линк: http://www.lohmann-rauscher.com/en.html

LOHMANN&RAUSCHER нуди широка палета на високо квалитетни производи меѓу кои се вбројуваат:

  • Debrisoft®
  • Suprasorb компреси за рани
  • Toptex абдоминални компреси
  • Gazin тупфери
  • Sentinex хируршки капи и маски
  • Sempermed и Supreme хируршки ракавици

Целата производна палета може да ја видите на следниот линк: http://www.lohmann-rauscher.com/en/products.html

Производи за постоперативна рехабилитација

 


Производи од производителот