ФИЛА-ФАРМ ДООЕЛ 

 

Почнувајќи од 2002 година изградивме бренд кој е посветен на промовирање и дистрибуција на уникатни, напредни и иновативни брендови од медицинската технологија во дијагностика, превенција и лекување.

Нашата амбиција не лежи само во подобрување на здравствената заштита преку иновативни решенија, туку и во комплетна поддршка на нашите партнери преку сервис, едукација и консултации.

Нашето мото „Го носиме светот дома“ е цел која успешно ја постигнуваме благодарение на тимската работа, посветеноста, стручноста и долгогодишното искуство на високо организираниот тимски персонал.

Мисија

Професионално и посветено креираме партнерски однос со нашите соработници, обезбедувајќи квалитетни, сигурни и иновативни медицински решенија.

Визија

Да бидеме одговорни лидери во промовирање уникатни, напредни и иновативни брендови од медицинската технологија во дијагностика, превенција и лекување.

 

Вредности

Креирајќи водечка улога во индустријата во која делуваме, веќе дваесет години нашите вредности го одразуваат она во кое веруваме.
Преку одговорно и посветено делување, континуирано ги одржуваме највисоките стандарди за квалитет, етика и усогласеност.

  • Одговорност
  • Посветеност
  • Иновација
  • Безбедност
  • Несебичност
  • Професионализам
  • Квалитет
  • Партнерство
Search this website