295293861_5410863482340958_4873085642448694114_n
bg

Со оглед на нашето искуство и традиција, би ни било привилегија доколку би ја добиле Вашата доверба, и да Ви понудиме услуги од нашите активни оддели:

OM_Logo_auf_blau(2) (1)

ГЕНЕРАЛЕН ЗАСТАПНИК И УВОЗНИК

ГЕНЕРАЛЕН ЗАСТАПНИК И УВОЗНИК

FilaFarm_Transparentno-02 (1)

За нас

ФИЛА-ФАРМ ДООЕЛ - друштво за трговија со фармацевтски производи и услуги

Почнувајќи од 2002 година изградивме бренд кој е посветен на промовирање и дистрибуција на уникатни, напредни и иновативни брендови од медицинската технологија во дијагностика, превенција и лекување.

Нашата амбиција не лежи само во подобрување на здравствената заштита преку иновативни решенија, туку и во комплетна поддршка на нашите партнери преку сервис, едукација и консултации.

Нашето мото „Го носиме светот дома“ е цел која успешно ја постигнуваме благодарение на тимската работа, посветеноста, стручноста и долгогодишното искуство на високо организираниот тимски персонал.

Мисија

Професионално и посветено креираме партнерски однос со нашите соработници, обезбедувајќи квалитетни, сигурни и иновативни медицински решенија.

Визија

Да бидеме одговорни лидери во промовирање уникатни, напредни и иновативни брендови од медицинската технологија во дијагностика, превенција и лекување.

Обука

На барање на корисниците  организираме обуки и работилници за употреба на медицински помагала кои ги застапуваме

Обука

На барање на корисниците  организираме обуки и работилници за употреба на медицински помагала кои ги застапуваме

Сервис

Како овластен дистрибутер на Phlips Medical Systems, Фила-фарм обезбедува и сервис на овој тип на опрема. 

Сервис

Како овластен дистрибутер на Phlips Medical Systems, Фила-фарм обезбедува и сервис на овој тип на опрема. 

Контакт информации

Друштво за трговија со фармацевтски производи и услуги кое постои од Мај 2002 година.

Ул: “Бледски договор”
Бр.8 1000 Скопје, МАКЕДОНИЈА
П.Фах. 767

Контакт информации

Друштво за трговија со фармацевтски производи и услуги кое постои од Мај 2002 година.

Ул: “Бледски договор”
Бр.8 1000 Скопје, МАКЕДОНИЈА
П.Фах. 767

Нашите вредности

Креирајќи водечка улога во индустријата во која делуваме, веќе дваесет години нашите вредности го одразуваат она во кое веруваме.
Преку одговорно и посветено делување, континуирано ги одржуваме највисоките стандарди за квалитет, етика и усогласеност.

Одговорност

Одговорност

Посветеност

Посветеност

Иновација

Иновација

Безбедност

Безбедност

Несебичност

Несебичност

Професионализам

Професионализам

Квалитет

Квалитет

Партнерство

Партнерство

БРЕНДОВИ

Search this website