"ШТО ЗНАЧИ ОРТОМОЛЕКУЛАРНА ИСХРАНА?"
ПОВЕЌЕ

ОБУКА

СЕРВИС

ПРОИЗВОДИТЕЛИ

ПРОИЗВОДИ

Од идеја до реализација

ФИЛА – ФАРМ ДООЕЛ е фирма посветена на создавање на најдобрите можни решенија за Вашата болница.
Повеќе За Нас

Неонатален васкуларен пристап

Фила-Фарм организира работилница во периодот од 09-11 Април во три сесии за Неонатален васкуларен пристап, во соработка со компанијата Vygon (www.vygon.com). На следниот линк можете да ги најдете сите

Read More »

ПРОИЗВОДИТИЛЕ

Дознајте повеќе за нашите производители

ФИЛА-ФАРМ дооел

Ул: “Бледски договор” Бр.8

1000 Скопје

МАКЕДОНИЈА

П.Фах. 767

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ

Ирена Димитрова

Логистика и администрација

Емилија Костоска

Управител

Каролина Илиевска

Регистрација и легислатива

Зоран Кочоски

Фармацевтски техничар

Методиј Бундалески, Дипл. Ел. Инг

Сервисен Инженер

Јани Беака, Дипл.Ел.Инг

Сервисен Инженер

Димитар Нацев

електротехничар

Игор Бакрачески

Комерцијалист

Мартин Велевски

Магацинер