Orthomol Тestimonial – Интервју со Елена Станоеска

1. Можете ли да ни кажете нешто за себе и да споделите како започнавте да го користите Orthomol Immun? Што ве мотивираше да го пробате?
Orthomol Immun почнав да го користам бидејќи мојот имунолошки систем беше на многу ниско ниво, како последица на тоа што ми констатираа CIN 3 (стадиум пред рак на грлото на матката). Лекувањето е исклучиво оперативно, но јас сакав прво да пробам со лекови, односно да се обидам со хомеопатски лекови, ОТЦ препарати или гранични производи. Откако го споделив својот проблем со една пријателка, таа ми го препорача Orthomol Immun. Веднаш започна со примената на Orthomol Immun вијали и тоа ми помогна да се излекувам целосно.

2. Колку долго го користите Orthomol Immun и какви промени забележавте во вашето здравје?
Orthomol Immun го користам 14 месеци. Уште во првите 3 месеци од користење јас имав подобрување во имунитетот, имав повеќе енергија и се чувствував повитално.

3. Дали би можеле да споделите одреден момент или искуство кога Orthomol Immun имал значително влијание врз вашето имуно здравје?
За Orthomol Immun разбрав откако ми констатираа CIN 3 и веднаш потоа започнав со примената. Благодарение на Orthomol Immun моето здравје е одлично, веќе немам никакво заболување.

4. Дали забележавте некои посебни промени во вашата подложност на повторливи респираторни инфекции или други проблеми поврзани со имунолошкиот систем по вклучувањето на Orthomol Immun во вашата исхрана?
Од примената на Orthomol Immun имам многу позитивно искуство. Имам повеќе енергија во текот на целиот ден, исхраната ми е побалансирана, а во периодот на настинки и грип бев заштитена, односно не без подложна на респираторни инфекции.

5. Колку е лесно да се вклучи Orthomol Immun во редовната исхрана? Дали добро се вклопува во вашиот животен стил?
Orthomol Immun е комбинација на витамини и минерали за зајакнување на имуниот систем. Со вклучување на овие витамини во исхраната, немате потреба од поголемо количество на храна за разлика од некои други витамини кои предизвикуваат постојано чувство на глад. Пакување на Orthomol Immun вијалите е многу практично. Можете да го земето со себе, без разлика дали сте на работа или прошетка. Растворот од вијалите е спремен директно за пиење, така што нема потреба од дополнително растворање.

6. Дали редовното користење на Orthomol Immun позитивно влијаеше и на некои други специфични аспекти од вашиот живот надвор од имуното здравје, како што се работата, семејството или слободните активности?
Да, откако започнав со Orthomol Immun сум многу поактивна. Имам многу повеќе енергија за да се справам со сите предизвици во текот на денот- активности на работното место и сите активности поврзани со домашните обврски и околу семејството.

7. Каков совет или порака би им дале на сите оние кои поради своите имунолошки недостатоци поврзани со исхраната, размислуваат да започнат со редовно користење на Orthomol Immun?
Би го препорачала на сите луѓе, кои имаат намален имунитет, но иста така и за поддршка на имуниот систем при сезона на грип и настинки. Orthomol Immun е граничен производ со сите потребни витамини и минерали, 25 микронутриенти кои што помагаат во зајакнување на имуниот систем. Несакани ефекти нема, а бенефитите се значителни и за кратко време забележливи.

Елена Станоеска

Search this website