Тestimonial- Интервју со Елена Станоеска

Тestimonial- Интервју со Елена Станоеска

1. Можете ли да ни кажете нешто за себе и да споделите како започнавте да го користите Orthomol Immun? Што…
Значењето на микронутриентите за кардиоваскуларното здравје

Значењето на микронутриентите за кардиоваскуларното здравје

Што претставува кардиоваскуларното здравје и зошто е важно? Кардиоваскуларниот систем е систем кој го сочинуваат срцето, крвните садови (артерии и…
<strong>Важноста на пробиотиците во текот на бременоста</strong>

Важноста на пробиотиците во текот на бременоста

Што претставуваат пробиотиците и колку е важна нивната употреба? Пробиотици преставуваат живи бактерии и квасци кои употребени во адекватна количина…
Eдукативен семинар за кинезиотејпинг

Eдукативен семинар за кинезиотејпинг

 Фила-Фарм во соработка со Македонското физиотерапевтско здружение организира едукативен семинар за кинезиотејпинг со специјален гостин Г-дин Кензо Касе како предавач…
ОДРЖАНА РАБОТИЛНИЦА ЗА НЕОНАТАЛЕН ВАСКУЛАРЕН ПРИСТАП

ОДРЖАНА РАБОТИЛНИЦА ЗА НЕОНАТАЛЕН ВАСКУЛАРЕН ПРИСТАП

Денешната работилница беше насочена на лекари и сестри од неонатална интензивна нега. Учествуваа претставници од сите државни и приватни здравствени…
Неонатален васкуларен пристап

Неонатален васкуларен пристап

Фила-Фарм организира работилница во периодот од 09-11 Април во три сесии за Неонатален васкуларен пристап, во соработка со компанијата Vygon (www.vygon.com). На…
Search this website